Veldkamp.reismee.nl

Key Largo, John Pennekamp Coral Reef State Park

Vandaag gaan we in de middag snorkelen bij het John Pennekamp Coral Reef op een half uur varen van Key Largo. Wederom heel mooi, bont gekleurde vissen en redelijk mooi koraal. Tja we zijn erg verwend met onze snorkelervaringen in Egypte, het mooiste koraal van de wereld vindt je daar. Na een klein uurtje wordt Malin wel heel moe van het zwemmen en ga ik terug met haar naar de boot. Eric, Jesper en Merel zwemmen met een man mee die een enorme vis heeft gezien. Ineens begint Malin tot 2 keer toe te gillen, ik denk nog dat ze echt niet meer kan van vermoeidheid maar ze wijst naar beneden, zwemmen we over een vis van wel 1,5-2 meter lang heen, wauw!! De kapitein van onze boot weet te vertellen dat deze vis familie van de haai is.......cool!

Tweede helft van de middag wordt een lazy zwemmiddag natuurlijk bij de baden van Holiday Inn, lekker zwemmen en tijdschriften lezen.

En tja, onze hotelkamer grenst aan de fitness ruimte en aangezien het voor hardlopen echt veel te warm is hier, gaan we op de hardloopband met mooi uitzicht over de haven, dat kan slechter.

Groetjes van Monique

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!