Veldkamp.reismee.nl

Key West per fiets

Nadat we het beste ontbijt van de vakantie op hebben, gaan we met de fiets Key West verkennen. Een ideale manier om het kleine eiland te bekijken, waar de kippen overal los lopen op de straat en in de tuinen. De wegen zijn druk en smal en het parkeren bijna onmogelijk en peperduur. Dus laat ons maar fietsen met 35 graden. We fietsen eerst naar het Most Southern Point voor het maken van de nodige foto's natuurlijk, waarvoor we wel in een lange rij moeten staan. Dan door naar het Ernest Hemingway House, waar we niet naar beginnen gaan. Zo doen we op en af, alle bezienswaardigheden aan, zoals Mallory Square, Duval Street, Sloppy's bar en het smalste cafeetje van het eiland. En ergens maken we nog een tussenstop bij het ecocenter, waar het in ieder geval lekker koel is en ze schone wc's hebben.

Wat vinden wij (lees Eric en me) het gaaf om hier te zijn. Maar het humeur van de kinderen daalt in rap tempo met de minuut, ze vinden het warm, warmer, warmst, en tja dat is het ook wel....

Dus na zo'n 3 uur fietsen toch maar op weg terug naar het hotel, het liefst nog via die leuke surfshop, die we helaas niet meer terug kunnen vinden. Op de weg terug breekt de ketting van de fiets van Monique en worden we na ruim een half uur wachten opgehaald. Malin kan zo eindelijk stoppen met fietsen en gaat op de scooter van de fietsverhuurder terug en de rest fietst de laatste kilometers in de zinderende hitte terug.

De rest van de middag tijd om te zwemmen in het lekkere zwembad van het hotel, een wasje draaien en hardlopen op de loopband in de airco.

's Avonds doen we nog een poging om de zonsondergang te zien, helaas het is bewolkt. We sluiten de dag af bij onze favoriete keuken, de Thai, dit keer op een boot. Als toetje de specialiteit van de Keys, de Key Lime Pie. Heerlijk!!

Morgen op naar Miami, volgens Jesper en Merel een van de hoogtepunten van de vakantie (uh hoe kan je dat nou weten zonder er geweest te zijn....?)

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!